RIENEKE BLANK FOTOGRAFIE & VORMGEVING

Zwangerschapsfotografie


Zwanger? Gefeliciteerd! Wil je een blijvende herinnering van je mooie buik? Ik maak graag zwangerschapsfotoshoot op een buiten locatie naar keuze. Zo rond de 32 en 38 weken is je buik mooi rond, het is dan ook de mooiste tijd om je zwangerschap vast te laten leggen. 

 

We spreken af op de locatie en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van jou en natuurlijk de dikke buik gemaakt. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een leuk shirt of jurk is ook erg mooi, waar jij je prettig bij voelt.  Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Laat het mij van te voren weten! Zijn er al broertjes of zusjes, dan mogen die natuurlijk ook op de foto! De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om van outfit te veranderen als dit gewenst is.

 

Een zwangerschapsfotoshoot kost €175,- daarbij krijg je de hele fotoshoot (25 of meer beelden) in kleur en zwart/wit, in hoge resolutie via Wetransfer. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. Wil je een zwangerschaps én newbornfotoshoot? Dat kan voor de combi prijs van €300,-

 

Wil je ook een zwangerschapsfotoshoot? Neem dan contact met mij op via mail.