RIENEKE FOTOGRAFIE & VORMGEVING

Newbornfotografie


Is jullie een baby op komst of geboren? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige newbornshoot. Ik vind het geweldig om alle kleine details van een klein babytje te fotograferen. Die lieve teentjes, kleine vingertjes en mooie oogjes, allemaal speciaal om vast te leggen tijdens newborn fotografie! Een newborn fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis, waar ik een ministudio maak. De tijdsduur van de shoot is afhankelijk van hoe de baby het op dat moment doet. Iedere baby reageert anders en als jullie baby net iets meer tijd nodig heeft dan is dat geen probleem!

 

Newborn fotografie fotografeer ik meestal in de tweede week en het liefste in de ochtend, vaak spreken we af na de voeding. Kleintjes zijn dan vaak het meest ontspannen en kunnen lekker slapen, maar als de oogjes open zijn is dit ook prachtig. Mocht de baby toch nog wat voeding nodig hebben of een schone luier, dan is dit geen probleem, we nemen alle tijd die nodig is.

 

Voor deze fotoshoot kom ik graag bij jullie thuis. Ik zet van alles klaar voor de newborn fotoshoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, sjaals, manden etc. en natuurlijk alle benodigdheden voor de mini studio. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires klaar zetten! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden. 

Ook maak ik eventueel foto's samen met een broertje of zusje erbij en natuurlijk het hele nieuwe gezinnetje!

 

Een newbornfotoshoot kost € 195,- (ex reiskosten) daarbij krijg je de fotoshoot (15 of meer beelden) in kleur en zwart/wit, in hoge resolutie. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. 

  

Wil je een newbornfotoshoot van jouw kleintje boeken? Neem dan contact met mij op via mail of app.