RIENEKE FOTOGRAFIE & VORMGEVING

"Wat is het toch heerlijk om elke dag actief en creatief bezig te zijn!!"


Met heel veel plezier ben ik fotograaf en grafisch vormgever. Ik ben een echt buitenmens en hou van sporten en bezig zijn. Samen met mijn twee kinderen woon ik in De Goorn en in mijn vrije tijd vaak opzoek naar nieuwe uitdagingen en avontuur in het leven!

 

Als fotograaf hou ik ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen en te fotograferen waar ik blij van word. Het liefste fotografeer ik kinderen, omdat het daarbij nooit hetzelfde gaat, dit maakt het spontaan en gevarieerd. 
 

In het voor- en najaar ben ik actief bij Sgoolfotografie als franchise schoolfotograaf. Je kunt mij dus tegen komen op verschillende scholen in Noord-Holland. Kijk eens bij Sgoolfotografie. Ik kom graag langs bij jullie op school!

 

Tevens ben ik al een aantal jaren werkzaam als grafisch vormgever. Photoshop en Indesign hebben voor mij weinig geheimen. Ik maak met regelmaat drukwerk voor diverse opdrachtgevers. 

 

Daarnaast ben ik trotse eigenaar van het babykleding merk Tromper. Een uniek kledingstuk voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Een Tromper is bovenkleding en heeft altijd een rompergedeelte. Neem maar eens een kijkje op Tromper

 

Naast mij passie voor fotografie en vormgeving, kan je mij in de winter vinden op de ijsbaan in Hoorn, waar ik bij Duosport met veel plezier schaatsles geef aan kinderen en volwassen!

 

Ook hou ik van actieve reizen en ga ik er graag even tussenuit als reisbegeleider bij NoSun!

 

Veel plezier op mijn website en misschien tot snel!

Rieneke Seijts