RIENEKE FOTOGRAFIE & VORMGEVING

"Wat is het toch heerlijk om elke dag creatief bezig te zijn!!"

 

Rieneke Fotografie & Vormgeving (Studio Huppekee) is ontstaan door mijn verschillende hobby's: fotografie en het ontwerpen van geboortekaartjes, samen te voegen in een mooie overzichtelijke website.

 

Al een aantal jaren ben ik al werkzaam als grafisch vormgever. Op deze website vind je een overzicht van mijn werk en voorbeelden van de gemaakte geboortekaartjes. Heb je speciale wensen, laat het mij weten!

 

Met veel plezier ben ik fotograaf voor zwangerschap, newborn, familie, vriendinnen en kinderen. Voor familiefotoshoot weet ik leuke buiten locaties voor een gezellige fotoshoot, maar sta ook open voor nieuwe locaties. 

 

Ook ben ik actief bij Sgoolfotografie als franchise schoolfotograaf. Je kunt mij dus tegen komen op verschillende scholen in Noord-Holland. Wil je ook leuke foto's bij jouw kind(eren) op school? Kijk eens bij www.sgoolfotografie.nl. Ik kom graag langs bij jullie op school!

 

Lange tijd was ik werkzaam bij de webshop van Tromper.nl.  In 2014 kreeg ik de kans om deze over te nemen en ben ik trotse eigenaar van Tromper geworden! Een uniek kledingstuk voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Een Tromper is bovenkleding en heeft altijd een rompergedeelte. Neem maar eens een kijkje op www.tromper.nl

 

Veel plezier op mijn website en tot snel!