RIENEKE BLANK FOTOGRAFIE & VORMGEVING

Newbornfotografie


Is er een baby op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige, unieke newbornshoot. Ik vind het geweldig om alle kleine details aan een piepklein babytje te fotograferen. Die lieve teentjes, kleine vingertjes en mooie oogjes, allemaal speciaal om vast te leggen tijdens newborn fotografie! Een newborn fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis, waar ik een ministudio maak. Ik leg deze waardevolle tijd graag voor jullie vast tijdens een newbornshoot. De tijdsduur is afhankelijk van hoe de baby het op dat moment doet. Iedere baby reageert anders en als jullie baby net iets meer tijd nodig heeft dan is dat geen probleem!

 

Newborn fotografie fotografeer ik meestal in de tweede week en het liefste in de ochtend, vaak spreken we af na de voeding. Kleintjes zijn dan vaak het meest ontspannen en kunnen lekker slapen. Mocht de baby toch nog wat voeding nodig hebben of een schone broek, dan is dit geen probleem, we nemen alle tijd die nodig is.

 

Voor deze fotoshoot kom ik graag bij jullie thuis. Ik zet van alles klaar voor de newborn fotoshoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, sjaals, manden etc. en natuurlijk alle benodigdheden voor de mini studio. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires klaar zetten! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden. 

 

Een newbornfotoshoot kost € 175,- daarbij krijg je de fotoshoot (25 of meer beelden) in kleur en zwart/wit, in hoge resolutie via Wetransfer. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. Wil je een zwangerschaps én newbornfotoshoot? Dat kan voor de combi prijs van €300,-

  

Wil je een newbornfotoshoot van jouw kleintje boeken? Neem dan contact met mij op via mail.